Мама&Папа

Вареники

Як готувати вареники від Мами і Папи

1. Водичка закипіла — підсоли.
2. Вкидай порцію пельменів (20 штук).
3. Помішай і почекай поки закипить.
4. Закипіли і всплили — зменш температуру в 2 рази і ще раз помішай.
5. Через 4 хвилини діставай та додай трішки вершкового масла.
6. Найкраще смакують зі сметанкою.
Вареники від Мами і Папи щоденно замовляють десятки людей. На сьогоднішній день - це один з найпопулярніших продуктів домашньої кухні в Києві.
Нам дуже приємно чути теплі слова на свою адресу після того як наші постійні клієнти вже вкотре роблять замовлення. Велике спасибі їм, адже саме для них ми і намагаємося робити нашу їжу ще смачніше і вкладаємо всю душу. Це дорожче грошей.
У блозі ви можете почитати поради про те як правильно варити наші варенички. Здавалося б немає нічого простішого, але є маленькі хитрощі і дрібниці, якими не варто нехтувати. Звичайно ж ви можете просто не соромлячись зателефонувати нашій мамі (контакти вказані у відповідному розділі) і задати будь-які ваші запитання.
Рецепт за яким наші батьки готують відточений роками і доведений до досконалості. Тому обов'язково спробуйте, зробивши замовлення на нашому сайті. Крім того ви можете заглянути в наші кафе і спробувати будь-яку страву з представлених в асортименті.

Вареники з вишнями

Коли ми починали нашу справу, то готували всього кілька видів вареників з різними начинками з картоплі, капусти та сиру. Але на численні прохання клієнтів і друзів додали в наш магазинчик ще й вареники з вишнею. І вони дуже швидко завоювали загальну любов і визнання. Мабуть, для кожного з нас це не просто смачна їжа, а ще й смак з дитинства. З того самого, в якому за величезним сімейним столом де-небудь в селі під абрикосовим деревом все збиралися навколо великої миски.
Тепер в нас великий зручний цех і це нам дозволяє готувати багато різновидів вареників з ягодами.

Особливості

Ці варенички з вишнею мають одну відмінну рису. Всі ми знаємо, що у вишні є невелика кислинка, тому під час ліплення доводиться додавати в кожен конвертик з тіста маленьку ложечку цукрової пудри. Таким чином зберігається класичний смак, а їжа стає ще кращою. Цікаво, що ліпити такі вареники потрібно дуже швидко, адже вишню доводиться заздалегідь заморожувати, щоб вона не розтікалася і не розчиняла наше тісто. Це дуже соковитий і водянистий фрукт.
Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Як вас звати?
Ваш телефон
Ваша адреса
Коментар до замовлення
Промокод
Made on
Tilda