Мама&Папа

Сирники (0,5 кг)

грн.
грн.
Склад: домашній сир, сіль, ванільний цукор, цукор, борошно вищого гатунку, яйце

Срок придатності: 30 діб при температурі -18 С.
Мама і Папа рекомендують зберігати цей сирники не довше 30 діб з момента доставки.
Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Як вас звати?
Ваш телефон
Ваша адреса
Коментар до замовлення
Промокод
Сирники - ідеальний десерт для тих хто любить молочні продукти, а особливо сир. Під час їх приготування ми використовуємо мінімальну кількість цукру, що важливо якщо ви стежите за своєю фігурою або годуєте діток. Це можливо завдяки тому що ми використовуємо домашній сир, який дає додаткову солодкість.
А ще наші сирнічкі відрізняються тим, що коли ми їх готуємо то використовуємо менше борошна, але від цього вони не втрачають свою форму. А форма у них найчудовіша. Іноді нам здається, що половину смаку дає сам їх зовнішній вигляд.
Кожен сирник формується вручну. Саме тому вони виглядають так красиво. А розмір їх максимально точний - так як мама і тато їх готують кожен день, адже майже в кожному замовленні, в кожній доставці вони обов'язково присутні.
Ми здійснюємо доставку їжі по всьому Києву і навіть в передмістя. Але, все звичайно ж обговорюється індивідуально. Ви завжди можете спробувати, в нашому сімейному кафе на Васильківській Мама & Папа. Втім, як і всі інші заморожені напівфабрикати, які ми виробляємо. Приїжджайте до нас у гості. Наша адреса: провулок Коломийський, 16.

Корисні властивості

Відомо, що сир - дуже корисний, він багатий кальцієм, фосфором, залізом і магнієм. У ньому міститься дуже багато вітамінів А, Е, В6, В12, D і амінокислот. У ньому є білок, який є чудовою альтернативою тваринним білкам. Він позбавлений будь-яких барвників та добавок, що робить його одним з найбільш бажаних страв для вживання в їжу.
Коли ви з'їсте наші сирнічкі у нас в кафе, то споживча приблизно 300 ккал. На 100 грам цього продукту припадає 200 кілокалорій.

Як правильно приготувати сирники від Мами і Папи

Смажити сирники від Мами і Папи просто. Потрібно їх просто покласти на розпечену сковорідку і обсмажити з двох сторін. Потім слід зменшити температуру і потримати ще п'ять-сім хвилин. Можна накрити кришкою. Подавати потрібно обов'язково зі сметаною, але можна і з Топпінг або зі згущеним молоком. У нас в кафе ми традиційно подаємо зі сметаною, але звичайно ж, якщо гості попросять - можемо і індивідуально для них подати з будь-якою добавкою.
Як бачите, все досить просто і зі смаком. Ваші рідні будуть не просто ситими і щасливими, а й отримають багато корисних для здоров'я речовин.
1. Сирники не потрібно розморожувати.
2. Розігріти трохи пательну, додати олію.
3. Підсмажити до світло-золотистої скоринки з двох сторін.
4. Зменшити до мінімуму вогонь і ще трохи підсмажити, перевертаючи.
5. Дістати на паперову серветку.
6. Викладайте на тарілку і куштуйте з джемом і сметанкою.