Мама&Папа

Солоні сирники (0,5 кг)

грн.
грн.
Склад: домашній сир, сіль, укроп, яйце, рисове борошно, сир сулугуні.

Срок придатності: 30 діб при температурі -18 С.
Мама і Папа рекомендують зберігати цей сирники не довше 30 діб з момента доставки.
Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Як вас звати?
Ваш телефон
Ваша адреса
Коментар до замовлення
Промокод

Як правильно приготувати солоні сирники від Мами і Папи

Смажити солоні сирники від Мами і Папи просто. Потрібно їх просто покласти на розпечену сковорідку і обсмажити з двох сторін. Потім слід зменшити температуру і потримати ще п'ять-сім хвилин. Можна накрити кришкою. Подавати потрібно обов'язково зі сметаною. У нас в кафе ми традиційно подаємо зі сметаною, але звичайно ж, якщо гості попросять - можемо і індивідуально для них подати з будь-якою добавкою.
Як бачите, все досить просто і зі смаком. Ваші рідні будуть не просто ситими і щасливими, а й отримають багато корисних для здоров'я речовин.
1. Сирники не потрібно розморожувати.
2. Розігріти трохи пательну, додати олію.
3. Підсмажити до світло-золотистої скоринки з двох сторін.
4. Зменшити до мінімуму вогонь і ще трохи підсмажити, перевертаючи.
5. Дістати на паперову серветку.
6. Викладайте на тарілку і куштуйте зі сметанкою.