Мама&Папа

Шніцель (0,5 кг)

грн.
грн.
Склад:

  • філе індика
  • чорний перець
  • сіль
  • яйця
  • панірувальні сухарі

Срок придатності: 30 діб при температурі -18 С.
Мама і Папа рекомендують зберігати шніцель не довше 30 діб з момента доставки.

Як готувати шніцель від Мами і Папи

1. Продукти не потрібно розморожувати.
2. Покладіть на розігріту пательню з олією.
3. Смажити на малому вогні 12-15 хвилин, іноді перевертаючи.
4. Викладайте на тарілку та куштуйте з улюбленим соусом.
Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Як вас звати?
Ваш телефон
Ваша адреса
Коментар до замовлення
Промокод